torsdag 26. november 2009

JULEKORT

Endelig er jeg kommet litt i gang med produksjonen av julekort. Har vel på følelsen at jeg ikke kommer helt i mål i år, men skit au. Det er lenge siden jeg har produsert noe som helst. Føler nesten at jeg er blitt nybegynner igjen som må prøve og feile masse før kortet blir ok. Men det begynner å komme seg.

Her er det første kortet.

Jeg har brukt stempel fra Panduro og Stempelglede, blomster fra Prima, metallpynt fra Unik Hobby. Husker ikke helt hvor mønsterpapiret er fra, men jeg tror det er Melissa Frances. Motivet er malt med Distress. Har også brukt Martha Stewarts punch. Bak bånd og motiv ligger det en tag med stempel God jul og godt nyttår, det samme som er brukt i det blå kortet under. Embosset med opalescent.


Dette er et av de flotteste julepapirene jeg har fått tak i dette året. Det er fra Ladybugs and Friends - Forventninger. Stempelet er fra PaperInspirations og er stemplet med Vintage Photo Distress og embosset med opalescent farge. Tekststempelet er stemplet på samme måte og er fra ladybugs and friends. Bånd fra panduro, primablomster og metallpynt fra Unik Hobby.


Mønsterpapiret her er basic grey, men husker ikke hvilken kolleksjon. Tekststempelet fra Heindesign Barbara, embosset. Den søte snømannen er fra Ladybugs and friends. Mønsterpapiret er stemplet med julestjerner fra Ladybugs and friends og emposset med opalescent. Blondebond og metallpynt fra Unik Hobby.
Det var det for denne gangen. Jeg kommer nok tilbake før du aner det :) Tusen takk til alle som er innom bloggen min! Kjempekjekt om du legger igjen en kommentar også. Ha en fin kveld :)
Klem fra Lena


4 kommentarer:

Trine sa...

Ja se her du! Nå har ho jammen svingt seg! Kjempe fine kort du har laget!
Ønsker deg ei fin og kreativ helg!

Kaia sa...

Kjempeflotte kort Lena.
Gøy at du er på bloggen igjen..
Ha ei super kreativ helg..
Klem fra Kaia

Anonym sa...

Kjempefine kort Lena! Du e så flinke ;-)
Monica

Anonym sa...

Misunnelig på alle som har komt i gang med julekortproduksjon. Kansje eg får gjort litt på fridagen min i mårå nå som eg har fått lånt stempel av deg :-)