lørdag 18. august 2007

Tina 13 år


Her er et kort jeg lagte til niesen min Tina som ble 13 år 29.juli. Vi var på ferie sammen med dem på Gol og hadde det kjempekjekt. Etterpå reiste vi hjem til dem på Sotra. Nå har søsteren 11 årsdag neste helg så da må jeg lage et kort til henne også:)

Bursdagskort til Tonje


I dag skulle de to minste jentene mine i bursdagsbesøk til ei venninne som ble 5 år. Da måtte jeg lage et kort til henne. Har brukt mønsterpapir fra Sassafrasslass og stempel fra Magnolia og Papirgleder.

mandag 13. august 2007

Kort til barnehagen

Den mellomste datteren min skal begynne på skolen om ei uke. Hun har derfor sine siste dager i barnehagen denne uka. Hun har gått i den samme barnehagen hele tiden og har hatt det veldig kjekt. Hun kommer til å savne dem alle sammen. Vi kjøpte en avslutningsgave til barnehagen og i den forbindelse lagte jeg dette kortet. Stemplene er fra Magnolia og Aud Design. Dette er framsiden .....
Innsiden.....


og baksiden.

Lykke-kortNok et kort med stempel fra Paperbag Studio. Tekstempelet er fra Ett trykk. Mønsterpapiret er fra Signature. Jeg lager en del kort som jeg selger på jobb. Dette havner nok i den kurven når ferien er slutt på torsdag

Fé-kortDa jeg var hos søsteren min på Sotra i sommer, måtte jeg selvfølgelig innom butikken til Papirgleder. Der fant jeg dette nydelige stempelet fra Stamps Happen. Det er malt med distress. Tekststempelet er fra Aud Design 5B. Mønsterpapiret er fra Basic Grey Infuse-serien. Det er mange fine mønsterpapir i den serien.

Rebecca 18 årNabojenta vår, som er ungenes passepike, var 18 år i juli. Hun måtte selvfølgelig få et kort! Stemplet av jenta er fra Paperbag studio og tekststempelet er fra Else Iren Meling. Mønsterpapiret fra Blush-serien til Basic Grey. Jenta har jeg malt med distress

Magnoliakort


Stemplene fra Magnolia er noen av mine favoritter. De er så anvendelige og kan brukes til alt. Dette stemplet er malt med distress. Jeg har brukt vannpensel. Mønsterarkene er fra Blush-serien til Basic Grey. Jeg er veldig glad i rosa og brunt sammen, så dere vil nok se at det er gjengangere i kortene mine.

Takkekort

Dette kortet lagte jeg i forbindelse med sommerfesten ved Fløgstad skole nå i vår. Vi hadde ei kjekk jente fra idrettslinja på vgs. som dommer i den høytidlige volleyballturneringen mellom foreldrene på de ulike klassetrinnene. Som takk fikk hun dette kortet og en liten gave.

"Avskjedskort" til Gry

Dessverre fikk ikke eldstjenta mi beholde den kjekke kontaklæreren sin til neste år. Dette er et kort som ble laget til henne fra foreldre og elever i 3.klasse på Fløgstad skole. Vi satte alle stor pris på henne. Stempelet er fra Papirgleder. Dette er framsiden på kortet.....Og dette er innsiden.
Disse bildene er tatt med mobiltelefonen, derfor er de kanskje ikke så klare som de kunne blitt.

Bursdagskort til tvillingjenter

Nå begynner jeg å få teken på dette. Her er to kort jeg lagte til to tvillingjenter som hadde bursdag i mai. Det øverste er et stempel fra Magnolia og det andre husker jeg ikke helt hvor kommer fra he he. Prinsesse med frosken heter det iallefall.

Lightboks til svigermor


Denne lightboksen lagde jeg til min svigermor da hun hadde bursdag i mai. Det var Elisabeth som lærte meg å lage lightboks. Takk skal du ha Elisabeth!!