lørdag 12. april 2008

Flere konfirmasjonskort

Hei
Her er flere konfirmasjonskort. De to første lagte jeg på treffet sist mandag. Jeg var skikkelig effektiv, tror det er første gang jeg har blitt ferdig med to kort på disse treffene:)

På det første kortet har jeg brukt mønsterpapir fra DaisyD. Journalingcard fra Prima, stempel fra Paperbag studio og i mangel på "billetter", brukte jeg kanten på Bohemiapapirene.

Innsiden; tekst fra konfirmantplata fra Stempelglede og swirl fra Inkadinkado

Baksiden

Her har jeg brukt mønsterpapir fra Rhonna Farrer, fotostempel fra Stempelglede, tekststempel fra Stempelglede og blomst fra Prima. Fotostempelet har jeg svampet med distress etter tips på Gunnhild Bay sin blogg. Kortet er litt lysere enn det ser ut her.I kveld har jeg produsert 1 kort. Vet ikke om jeg er helt fornøyd, men men. Mønsterpapiret er fra Peripheryserien til Basic Grey. Igjen har jeg brukt Maribel fra Stempelglede, svampet på samme måte som beskrevet over. Swirl fra Inkadinkado, blomster fra Prima og tekststempel fra Stempelglede.

Jeg hadde håpet å være litt mer produktiv denne helgen, men det er nå en dag igjen i morgen da. Takk til alle dere som legger igjen så koselige kommentarer i bloggen min. Det er veldig kjekt å få tilbakemelding på det en gjør:)
Ha en fortsatt fin helg alle sammen!
Klemsøndag 6. april 2008

Konfirmasjonskort

Hei
Da har jeg fått laget noen konfirmasjonskort i dag. Er kommet skikkelig i siget he he. Her har jeg brukt stempel fra Tim Holz, mønsterpapir fra Sassafrasslass, journalingcard fra Prima, tekststempel fra stempelglede og inni er det swirl fra inkadinkado.


Inni

Her er samme motivstempel brukt og samme tekststempel. Mønsterpapir fra Vibeke Spigseth og prima blomster. Stemplet på glossy kartong og malte med distress


Et kort til jente. Maribel fra Stempelglede - er blitt skikkelig glad i det altså. Mønsterpapir fra Daisy D, swirl fra QK rev. og tekststempel fra stempelglede. Blomster fra prima


Det var alt for i kveld. Loppekassen venter, men jeg har fri i morgen. Skal bli deilig å slappe av etter å ha sendt mann og barn ut dørene i morgen.
Ha en fin uke alle sammen!
Klem