søndag 14. september 2008

Litt av hvert

Hei
Ja da har jeg litt å legge inn i bloggen igjen. To barnebursdager i sommer. Her har jeg brukt stempel fra Rachelle Anne Miller og blomstene er fra Stempelglede. Husker ikke hvilket mønsterpapir jeg brukte, men det ser ut som Basic Grey.

Nok en bursdag. Mønsterpapir fra Melissa Frances og stempel fra Stamps Happens. Malt med distress på akvarell. Det gjelder kortet over også.

Eldstejenta er i 10 årsdag til 2 jenter i klassen akkurat nå. Jeg lagde i hasta to gaveposer til å ha penger i. Helt enkle, ikke avanserte. Det skulle jo gå fort. Har brukt papir fra Melissa Frances og Basic Grey. Har fått noen nye stempler fra Sarah Kay. Kjempesøt den jenta der altså.

Baksiden

Framsiden

Kusinen til samboeren min giftet seg i går. Dette kortet lagde jeg fra oss og familien. Stemplet er fra Wipper Snapper malt med distress. Stempel fra Stempelglede, svirler og hjerte QK revolution og mønsterpapir fra Imaginisce.
Nok et enkelt kort til min nevø, fra Besto. Mønsterpapir fra Sassafrass, stempel fra Ladybug & friends. Bildet er litt dårlig, men det går i ulike blåfarger.
Jeg har noen utfordringer jeg ikke har fått gjort noe med. Det kommer vel noe der snart. Ellers takk til alle som legger igjen kommentarer. Det varmer:)
Klem fra Lena