mandag 16. mai 2011

Konfirmasjonskort

Innimellom tentamensrettinger, korpsøvinger til 17.mai og konfirmasjoner har det blitt tid til å lage noen konfirmasjonskort. Det første her er ett vi gav bort selv. Jeg har brukt de nydelig arkene til Pion design. Kan bare ikke få nok av dem. Stemplene er fra Stempelglede og jeg har svertet kantene litt med Distress - Shabby shutter.

Kortet et et såkalt Joy-fold kort. Fremgangsmåte kan du finne her: http://www.youtube.com/watch?v=8u_RnvolcZc


Jeg ser her at båndet har forskjøvet seg litt. Jeg hadde ikke festet det da jeg tok bilde. Hastverk er lastverk :P

Det neste kortet er et bestillingskort. Også her har jeg brukt designark fra Pion design. Swirl fra Storyteller, stempler fra Wiff of Joy og Stempelglede. Blomster fra Storyteller og Kort og Godt. Sommerfugl fra Kort og godt. Motivet er malt med Distress. Jeg har brukt Spellbinders til å lage rammen rundt motivet.


Detaljbilde av blomstene og swirlen.Innsiden.

For en uke siden var vi i konfirmasjon til niesen vår på Sotra. Her er kortet jeg lagde til henne. Her er det mønsterark fra Maja Design om jeg ikke tar helt feil. Stemplene fra Wiff of Joy og Stempelglede. Motivet er malt med distress. Utstanset med Spellbinder dies og kantutstanser fra Martha Stewart.


Også dette er et Joy Fold - kort. Synes det er veldig kjekt å lage denne typen kort. Det blir litt annerledes enn det ordinære 15x15. Jeg fant et nydelig bånd i båndhaugen min som jeg syntes passet veldig godt her.

Innsiden. Blomster og metallpynt fra Kort og Godt. Lagde plass til pengene under båndet.


Detalj av blomst. Den store blomsten husker jeg ikke hvor kommer fra.


Da hadde ikke jeg mer å vise i dag. Jeg har lagd et guttekort, men siden det ikke er gitt til den som har bestilt det enda, så venter jeg litt med å legge det ut. Da vil jeg ønske alle en strålende 17.maifeiring i morgen! :)
Klem fra Lena