lørdag 1. september 2007

Bestillingskort - bryllup

Hei alle sammen....

Ja da har jeg fått lagt et bestillingskort i dag. De som skal ha det vet ikke at jeg har blogg så det er vel greit å legge det ut nå i forkant. Blitzen på mobilen ødela litt av bildet, men pytt pytt...

Takk til alle som legger igjen kommentarer. Det er så kjekt!


Framsiden
Midten

Baksiden


fredag 31. august 2007

Lenge siden

Det er en stund siden jeg har lagt ut noe her. Jeg er forsåvidt ikke inne i noen tørke, men jeg har begynt å jobbe igjen og det tar all fritid. Som lærer har jeg ingen 9-16 jobb og det merkes spesielt i starten:( Dessuten har ungene startet opp med fritidsaktivitetene sine igjen og det krever at jeg må kjøre dem hit og dit. Men, i helgen er det sauesamling og jeg skal få fri fra barn og mann lørdag så jeg håper å få laget noe da. Jeg har ikke tenkt å springe etter de dyra der he he. Har gjort det før og det var ikke noe særlig. De vil jo ikke hjem men være på fjellet!

mandag 27. august 2007


Jeg har fått Nice Matters Awards av Elisabeth. Tusen takk, du er vel snill!! Da må jeg gi den videre til fem stykker, noe som ikke er direkte lett fordi det er så mange som fortjener den.
Her er de utvalgte:
Dere fortjener den alle!

Da har jeg endelig fått tid til å tenke over hvem jeg vil "ta". Dette går ut på å sende et kort til en person innen syv dager og samtidig velge fem nye som du vil sende denne "taggen" til. Kortet jeg sendte gikk i posten sist uke. Mottaker: Min skjønne niese Elisabeth som ble elleve år i helgen. Jeg vil sende denne taggen videre til følgende personer:

søndag 26. august 2007

Magnolia-kort - igjen

Da fikk jeg lagt et kort til i kveld. Nå er jeg tilbake i samme tralten som tidligere i forhold til valg av farger og lay-out.
Framsiden
Baksiden.
Nå må jeg finne køya. Er stuptrøtt og snylta forkjøla så nå lengter jeg etter dyna... Har som nevnt fri i morgen, men hadde fått innkalling til et møte fra kl 8 til 9 på mailen. Jaja, jeg er jo oppe uansett. Ungene må jo på skolen og i barnehagen:)

Eksperimentering

Her er et kort som jeg ikke er helt sikker på om jeg er fornøyd med. Det ble på en måte slik jeg hadde tenkt, men samtidig fikk jeg det ikke til likevel. Den eldste datteren min likte det og fikk det. Slik er det med eksperimentering, ikke alt som blir like vellykket, men pytt pytt....

Framsiden
Baksiden
Jeg har brukt tosidig ark fra chatterbox.