søndag 9. mai 2010

Konfirmasjonskort - gutt

Hei igjen;)
Da har jeg fått lastet opp et par guttekort. Jeg må ærlig innrømme at guttekort ikke er helt min greie. Jeg synes det er vanskelig å pynte for hva pynter man guttekort med egentlig? Ikke har jeg guttestasj å ta av heller, men her er nå resultatet. De som bestilte det var nå fornøyde så da er det vel greit? Beklager litt uklare bilder.


Bestillingskort. Jeg har prøvd meg på et easel-card, eller staffeli-kort. Det var kjempegøy, så det blir nok flere av dem. Mønsterarkene er fra Maja Design, guttestempelet fra Wiff of Joy. Tekststempelet og blomstene på framsida er fra Stempelglede. Har malt motivet med distress og brukt kopper glitterlim på bibelsidene og på vingene. Det skinner ikke så mye i virkeligheten som på dette bildet her.
Framsida blir holdt på plass av 4 splittbinders. Ellers består denne delen av ark fra Maja Design, blomster fra prima og storyteller og plass til å skrive en hilsen på er stanset ut med spellbinders.

10-kroningen tok jeg med bare for å vise at det er en pengelomme her.


Baksiden med personlig stempel.


Et i "hyrten og styrten" kort som jeg gav bort selv. Samme gutten fra Wiff of joy, malt med distress og kobber glitterlim på bibelsidene. Mønsterpapir fra Kaisers Craft. Tekststempelet fra Stempelglede, embosset med hvitt.

Dett var dett for denne gang. Takk til alle som tålmodig har vært innom bloggen min og ventet på oppdatering ;)
Klem fra meg


På høy tid med en oppdatering

Hei
Ja da var det virkelig på sin plass med en oppdatering av bloggen. Jeg har ikke vært kjempeivrig på å lage kort, men jeg fant da noen som jeg ikke har vist tidligere. Bursdagskort og konfirmasjonskortKonfirmantkort til jente. Brukte de nydelige arkene fra Maja Design. Stemplet er fra Wiff of joy, malt med Distress. Ellers blomster fra prima, sommerfugl fra kort og godt og hjerte fra Unik Hobby.
Bursdagskort, husker ikke helt til hvem i farten. Har brukt ark fra My minds eye (tror jeg), stempel fra stempelglede (embosset) og tekststempel fra Else Irene Meling. Ellers er det blondebånd og blomster.

Et bestillingskort i litt utradisjonelt format til meg å være. Igjen har jeg brukt de nydelige arkene fra Maja Design. Hjertet fra Stempelglede og tekst fra Else Irene Meling. Sommerfugl fra kort og godt og blomster fra prima


En liten detalj, beklager uklart bilde.Baksiden. Helt enkel
Jeg har et par konfirmasjonskort til å legge ut. Om noen strakser. Maskinen klarte ikke å laste inn alle på en gang. Hei så lenge!
Mvh Lena