søndag 9. mai 2010

Konfirmasjonskort - gutt

Hei igjen;)
Da har jeg fått lastet opp et par guttekort. Jeg må ærlig innrømme at guttekort ikke er helt min greie. Jeg synes det er vanskelig å pynte for hva pynter man guttekort med egentlig? Ikke har jeg guttestasj å ta av heller, men her er nå resultatet. De som bestilte det var nå fornøyde så da er det vel greit? Beklager litt uklare bilder.


Bestillingskort. Jeg har prøvd meg på et easel-card, eller staffeli-kort. Det var kjempegøy, så det blir nok flere av dem. Mønsterarkene er fra Maja Design, guttestempelet fra Wiff of Joy. Tekststempelet og blomstene på framsida er fra Stempelglede. Har malt motivet med distress og brukt kopper glitterlim på bibelsidene og på vingene. Det skinner ikke så mye i virkeligheten som på dette bildet her.
Framsida blir holdt på plass av 4 splittbinders. Ellers består denne delen av ark fra Maja Design, blomster fra prima og storyteller og plass til å skrive en hilsen på er stanset ut med spellbinders.

10-kroningen tok jeg med bare for å vise at det er en pengelomme her.


Baksiden med personlig stempel.


Et i "hyrten og styrten" kort som jeg gav bort selv. Samme gutten fra Wiff of joy, malt med distress og kobber glitterlim på bibelsidene. Mønsterpapir fra Kaisers Craft. Tekststempelet fra Stempelglede, embosset med hvitt.

Dett var dett for denne gang. Takk til alle som tålmodig har vært innom bloggen min og ventet på oppdatering ;)
Klem fra meg


3 kommentarer:

Kaia sa...

Se der ja..
Så koselig å se deg på bloggen igjen.
Flotte guttekort begge to, og DET ER VANSKELIG med guttekort, jeg har også for lite guttestæsj, og da blir det ikke noe bedre.
Klem fra Kaia

Guri sa...

Nå har eg også fått meg blogg :-)

Guri

VVS arbejde sa...

An intesive message trough the image imprented on the surface. Nice work.