torsdag 10. desember 2009

Flere julekort

Da er jeg ganske godt i gang. Det blir tid til litt hver dag. Alle monner drar - er det ikke det det heter? Ble litt inspirert av et kort i et scrappingblad forleden. Dette nydelige hjertet fra Stempelglede passet veldig godt på julekort synes nå jeg. Litt utradisjonelt, men hva gjør det? Mønsterarket er fra Maja Design, blomster fra Prima, metallpynt fra Unik Hobby og ulike bånd.


Ups, her har visst et bursdagskort sneket seg inn. Minstejenta var i bursdag her om dagen og likte dette hjertet veldig godt. Hun har selv bestemt hvordan kortet skal skulle se ut, og hun har fått med en H, første bokstaven i navnet til hun som fylte år.
Nok et julekort. Mønsterpapir fra Maja Design. Utrolig mye flott som kommer derfra. Stempelet er fra Papers Inspirations "Chritsmas Kids". Ellers metallpynt fra Unik Hobby, blomster og bånd. Har plassert en liten snøkrystall i midten av blomsten

Nok et julekort med hjertet fra Stempelglede. Mønsterpapir fra Ladybugs and Friends. Tekststempel fra KH design (tror jeg). Små roser, metallpynt fra Unik Hobby og bånd.


Det var det for denne gang. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen :)
Klem fra Lena

1 kommentar:

Kaia sa...

Nydelige julekort Lena. Nå er jeg endelig ferdig med mine, de er skrevet og de siste blir sendt i dag. Sender bare 14 stk i år. Sendte 34 i fjor, men det er så få som sender tilbake, så da blir det de som får i år..
Snakkes, håper vi kan få til noe treff etter jul.
Ps : Er helt enig med deg når det gjelder Maja arka, DE ER SUVERENE....

Klem fra Kaia