fredag 19. juni 2009

Vintage

Hei
Jeg fikk en bestilling på en vintag til en 40-årsjubilant, og et kort til en 60-årsjubilant. Vintagen har jeg skjært ut etter en mal av tre.

Jeg har bruk K&Company mønsterark, gammel bibelside, bildet av engelen er lastet ned fra http://shabbychicpapirgleder.blogspot.com/ , tekststempel fra Else Irene Meling, prima blomster og blondebånd. Har sprayet tagen med glimmermist, og kantene og blomsten er svertet med Distress Vintage Photo.


Dette er et kort til en 60-årsjubilant. Også dette er i vintage-stil, en stil jeg er blitt litt hekta på.
Jeg har brukt mønsterark fra Kaisercraft, gammel bibelside, bilde lastet ned fra shabbychic-siden, tekststempel fra Else Irene Meling, blomster fra prima og blondebånd. Kantene er svertet med Distress Vintage Photo.

Bare en liten detalj. Blomster og kortet ellers er sprayet med glimmermist.
Det er skikkelig kjekt å få laget noen kort igjen. Og så kjekt at noen er innom bloggen min og kikker :) Takk til alle som legger igjen en kommentar :)
Klem


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Flotte kort. Kjekt å sjå at du har fått brukt bibelsidene med gotisk skrift. Eg har ikkje tatt dei i bruk ennå, men håper å få laga litt kort i sommerferien.
Guri

Kaia sa...

Hei på deg.
Det er så kjekt å se at det er litt kreativitet igjen etter en travel vår.
Vi må skjerpe oss til høsten, og prøve å møtes litt regelmessig, det er så koselig.
Nydelig vintag, og kortet var helt utrolig flott. Jeg liker også vintage, men føler ikke at jeg har helt dreisen på det.
Ha en flott sommer.
Klem fra meg :o)

Inger Marie sa...

Vintage taggen og kortet er jo bare så lekre Lena :)
Ha en fin kveld
God klem

Trine sa...

Hei Lena!
Se der ja, det var jo skjønt!
Stilig den med hull...
Elsker vintage!
Ønsker deg en fin sommer! Klem!