tirsdag 15. mars 2011

Våknet fra dvalen

Hei!
Veldig lenge siden det har vært liv i bloggen min nå - altfor lenge. I vinterferien ble jeg værende i Sauda og benyttet anledningen til å rydde fram kortutstyret på hobbyrommet mitt. Det har vært umulig å sitte der og lage kort pga alt rotet. Jeg har savnet å lage kort. Det har liksom manglet noe i hverdagen min. Men nå, nå håper jeg at jeg er kommet skikkelig i gang.

Helt uten produksjon har jeg ikke vært. Det første bildet her er av et lys som jeg gav i julegave til min svigerinne. Prøvde mange ganger på å få dette skikkelig til. Talgen hadde en tendens til å renne uansett hvordan jeg gjorde det. Men, dette ble bra. Mener bestemt at det er stempel fra Stempelglede som er brukt her.


Fikk for ikke så lenge siden bestilling på et bryllupskort. Stempel fra stempelglede, punch fra Martha Stewart. Husker ikke helt mønsterpapiret, lurer på om det kan være fra Maja Design. Blomster og glitter rundt hjertet. Jeg fant ikke det ene bryllupsstempelet jeg hadde, men jeg fant ut at hjertet talte for seg. Mottakeren ble iallefall veldig fornøyd, og da må vel jeg også være det :)

I vinterferien fikk jeg lagt et konfirmasjonskort til jente. Stempler fra Stempelglede, mønsterpapir fra Peondesign, blomster og sommerfugl fra Kort og godt. Pengelomme inni, med Martha Stewart-punch.
InnsidenDet var det jeg hadde denne gangen. Nå skal jeg sette meg ned å begynne på et konfirmasjonskort til. Det blir vel helst det som blir produsert framover tenker jeg. Legg gjerne igjen spor etter deg hvis du besøker bloggen min :) Ha en fortsatt fin kveld!
Lena4 kommentarer:

Kaia sa...

Nei men hei du...
Så koselig.....
Så flotte kort du har laget, likte de kjempegodt.
Hvordan er det med ukedagene dine da?
JEg er sykemeldt i 2 uker, og kan ikke trene på onsdagene da, så jeg lurte sånn halveis på om jeg skulle tromme sammen et treff onsdag 23.mars
Passer det for deg?????
Og så hyggelig at du vil være med på candyen min.
Lykke til..
Anne har forresten fått seg blogg også, her er linken: http://anam53-eddie.blogspot.com/

Klem fra Kaia

Lena sa...

Hei! Takk for kjempekoselig kommentar :) Onsdagene mine er dessverre opptatt framover. Vi har korpsøvelser da vet du ;) Onsdag 23.3 er det i tillegg skolens kveld på Fløgstad skole, så da er jeg fullt opptatt der. Er blitt utnevnt til gevinstansvarlig - straffer seg å være på jobbreis i stedet for å gå på foreldremøtet :P Torsdager passer forøvrig best for meg :) Ha en fin dag videre og masse god bedring til deg!
Klem

Trine sa...

Åh endelig er du på plass igjen! Skal si jeg har venta lenge på dette! Kortene du har lagt ut er kjempefine! :) :) Gleder meg til å se de neste kreasjonene! Ha en fin dag! :)

Bibbis sa...

Gurimalla, du e jo knallflink til å lage kort!! Nydelige farger:) Tusen takk for skryt inne på bloggen min. Og det er kjempekjekt at du legger den til. Ganske ny på å blogge så det er ikke så mye besøk jeg har, men kjekt er det.
Klem Vigdis.