søndag 8. mars 2009

Litt av hvert

Hei:-)
Lenge siden jeg har fått oppdatert bloggen min nå. Jeg har hatt litt problemer med å laste inn bilder fra min "nye" mobiltlf, men nå funker det endelig. Her er litt av hvert, fra julekort, til gaveposer og gratulasjonskort. Jeg tar meg ikke tid til å kommentere alle.

Her er den siste gaveposen jeg har laget. Mønsterpapiret er fra K&Company, nydelige tosidige ark. Blomsten er laget av blondebånd. Ellers har jeg brukt noter fra cuttlebug, blomster fra Prima og metallpynt fra Unik Hobby. Teksten er skrevet på pc.Jeg var på et treff på møteplassen her i Sauda. Der brettet vi ulike typer kort som har vært beskrevet i Ett trykk. Mitt gratulasjonskort ble slik. Tror mønsterpapiret er fra K&Company, blondebånd, roser og metallpynt fra Unik hobby, gratulasjonstempel fra Aud design og rammen rundt er fra Stempelglede
framsiden
Innsiden


Ellers var vi på kurs hos Elisabeth og lærte å lage gaveposer før jul. Det ble litt dårlig lys på det første bildet her.Denne gaveposen lagde jeg til sjefen min før jul fylt med masse deilig sjokolade, nam:)

Denne posen var en bestilling. Jeg glemte visst å ta bilde av den andre siden. Hadde det litt travelt før jul med andre ord he he.

Her er flere julekort.

Dett var dett for denne gang. Tusen takk til alle dere som legger igjen kommentarer på bloggen min. Det er så koselig:)
Klem

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

heiiii
å jøje meg så masse fint du har laget. Lenge siden jeg har vært her nå... alltid gøy å komme inn å se hva fint du har laget.

Ha en fortsatt fin kveld

Klem fra Elisabeth

miapia sa...

Heisann

Kom over bloggen din. Du lager utrolig mye fint vintagekort, poser o.l. Du har virkelig fått teken på det. Mye flott inspirasjon for meg som prøver å få til litt mer vintagekort..
Hilsen Mia